Een plugin installeren via het Minecraft Panel  Print dit artikel

Een plugin installeren via het Minecraft Panel

Weet u niet hoe een plugin installerend via ons Minecraft Panel?
Geen probleem hier onder staat het helemaal voor u uitgelegd.
Let op: uw server moet wel op Craftbukkit of Spigot staan om plugins te gebruiken.

1. Log in op Multicraft.
2. Ga naar uw server.
3. Klik op Files.
4. Klik op Bukkit Plugins.
5. Vul bij Plugin Name de naam in van de plugin die u graag wilt.
6. Druk op enter om te zoeken.
7. Klik op de plugin die u graag wilt installeren.
8. Klik op install en wacht tot Multicraft klaar is met de plugin installeren.
9. Herstart of reload uw server om de plugin te activeren.
10. Klaar!