Gekochte domeinnaam wijzigen  Print dit artikel

Een domeinnaam wordt geregistreerd voor één jaar. Voordat dit jaar afgelopen is heb je de mogelijkheid de domeinnaam te verlengen of te laten vervallen. Als de domeinnaam niet tijdig is verlengt en je de domeinnaam terug wilt zijn wij helaas een quarantene vergoedinging in rekening moeten brengen. Indien je een andere domeinnaam wilt zou je deze dus los moeten kopen.