Adviseren jullie mij Cloudflare te gebruiken?  Print dit artikel

Aangezien wij zeer goede Anti-DDoS hebben op onze webhosting, en cloudflare alleen beschermt tegen beperkte vormen van DDoS zouden wij niet inzien waarom je het nodig hebt. Je kan gewoon zonder problemen je website bij ons hosten zonder gedoe met betrekking tot vervelende DDoS aanvallen.